Logosmappen har ny utformning

På nyårsaftonen 2012 lanserar vi den nya Logosmappen. Den har ett responsivt tema, som automatiskt anpassar sig efter pekplattor och smarttelefoner. Sidorna bör fungera i Internet Explorer 8 och senare, samt aktuella versioner av Firefox, Safari och Chrome. Explorer 7 fungerar inte, använd gamla Logosmappen om du inte kan uppdatera.

Arbetet med att testa funktionerna och utveckla dem vidare fortsätter. Vi vill väldigt gärna få hjälp med testningen, så vi är tacksamma om du meddelar var du hittar problem. Eftersom en stor del av länkarna ännu öppnar gamla Logosmappen, fungerar inte länkarna därifrån tillbaka innan de har ändrats. Därför öppnas dessa länkar i nytt fönster eller flik.


3 Replies to "Logosmappen har ny utformning"

 • Stefan Sjöqvist
  16.1.2013 (10:59 f m)

  Hej. Ja, sajten är snygg. Men jag tycker att den gamla var med lättöverskådlig. Och sökfunktionen? Hur funkar den nya? Jag använde ofta den gamla, men den nya ger ju inga träffar alls!

  • Ola
   16.1.2013 (11:15 f m)

   Tack för synpunkterna! Det handlar väl också om vana, att lära sig hitta. Har du tittat på innehållsöversikten (under Start-menyn)? Den kan underlätta övergången.

   Tyvärr måste jag hänvisa till den gamla sökfunktionen så länge vi inte har uppdaterat FreeFind-funktionen och satt den på nya sidan. WordPress söker bara det som är satt in i den nya. Men tillsvidare går det att gå till gamla Logosmappen (du kan också ha den bokmärkt, med index2.html) för att söka där. Om du vill söka i de stora dokumenten (Konkordieboken, Lutherböcker m.m.) så måste du nog tillsvidare använda den. Materialet är oerhört omfattande och det är knappast ens möjligt att vi kan föra allt under den nya på en överskådlig tid.
   Vänlig hälsning, Ola

 • lasse
  19.4.2013 (12:22 f m)

  mycket bra sida nu kamman tita bra.