Logosmappen har förnyats

Eftersom det gamla WordPress-temat inte har underhållits på ett par år har en del funktioner börjar vägra samarbeta. Därför har vi bytt tema. Vi hoppas att det fungerar men ber om överseende med att arbetet med att anpassa temat och med översättning ännu är på hälft. Meddela eventuella fel och brister så snart som möjligt, per e-post eller i kommentarsfältet!

Menystrukturen är oförändrad, med undantag av informationen om Föreningen Logos, som har bytt namn till Om Logosmappen. Föreningen Logos i Österbotten håller nämligen på att avvecklas och planen är att en ny förening ska grundas med enda uppgift att sköta uppdateringar av Logosmappen. Av denna orsak finns inte längre någon länk till Biblions webbkalender. En undermeny berättar att Logos förlag har övergått till S:t Johannes ev-luth församling från 1.10.2016.

Vi har en hel underhållsarbete på olika nivåer och efterlyser medarbetare. Kom med i gruppen Logosmappen på Facebook (som är en hemlig grupp och rekryterar nya medlemmar endast på personligt initiativ) om du är intresserad att göra en insats för

  • att tipsa om ny litteratur som kunde läggas in,
  • att skriva eller skanna in dokument, eller
  • att vara med som ansvarig för sidorna och utforma Logosmappens utseende.

Kontakta nuvarande ansvarige Ola Österbacka via e-post ola.osterbacka – snabel-a – logosmappen.net eller telefon +358 50 339 6383.


No Replies to "Logosmappen har förnyats"