Nya Folkbibeln har lanserats

Nya Folkbibeln

(Uppdaterad) Svenska Folkbibeln har lanserat en revision av Nya testamentet och utger den tillsammans med Psaltaren, som redan tidigare lanserats i nyöversättning. Den finns i mellanformat i två versioner: i svart konstskinn med dragkedja och i röd hård pärm. Dessutom kommer en pocketutgåva i miniformat. Logos förlag tillhandahåller tillsvidare mellanformaten på Biblions bokbord för ett mycket förmånligt pris.

Dessutom erbjuds två digitala utgåvor: e-pub och pdf. Se de olika alternativen på förlaget XP Media (klicka i vänstermenyn på Bibeln och sedan på Svenska Folkbibeln 2014).

Folkbibeln Online har nu förnyats. Adressen folkbibeln.net pekar nu mot den nya funktionen och den gamla är nedlagd. Den tid (15 år) när Logosmappen varit ansvarig för Folkbibeln Online är alltså nu passerad.

Folkbibeln finns också som gratis app för Iphone och Android.  Appen är utrustad med ljudbibel, bibelsök, läsningsplaner och ”Vad säger Bibeln” om Gud och livets olika ämnen. Den är uppdaterad med den nya reviderade SFB14.


No Replies to "Nya Folkbibeln har lanserats"